Apel umanitar

Eugenia Buruiana are 36 de ani si este originara din satul Recea, raionul Straseni. Ea sufera de epidermoliza buloasa (boala fluturasului).

Deja de cativa ani Eugenia se deplaseaza cu caruciorul. Din cauza bolii jumatate din corpul ei este acoperit de rani care necesita curatare si ingrijire. Eugenia este singura…mama ei a decedat cand avea doar 14 ani. Din cauza starii de sanatate Eugenia are nevoie permanenta de ajutorul oamenilor din jur. Ea necesita pansamente o data la doua zile si ajutor la treburile casei. Eugenia nadajduieste ca cu ajutorul Domnului va reusi sa gaseasca o persoana cu credinta in Dumnezeu si cu suflet mare care o va putea ajuta.

Persoana respectiva va fi angajata oficial de catre Directia Asistenta Sociala in calitate de asistent personal. Va beneficia de salariu lunar din partea statului plus remunerare din partea Eugeniei. Mentionam aici ca Eugenia este ajutata material de crestini cu suflet mare care in masura posibilitatilor o ajuta la procurarea medicamentelor si acoperirea cheltuielilor pentru viata de zi cu zi.

Sursa: Apel umanitar. Se cauta asistent personal pentru o tanara crestin – ortodoxa cu probleme de sanatate | Apărătorul Ortodox

Eugenia-Buruiana

https://www.aparatorul.md/apel-umanitar-se-cauta-asistent-personal-pentru-o-tanara-crestin-ortodoxa-cu-probleme-de-sanatate/

2 thoughts on “Apel umanitar

Leave a comment