Image Archives

Nikodimos Kabarnos, la Palatul Mogoșoaia

Protopsaltul grec Nikodimos Kabarnos va susţine un concert de muzică bizantină la Palatul Mogoşoaia. Evenimentul, organizat de Centrul Cultural Palatele Brâncovenești de la Porțile Bucureștiului și Biserica Sfântul Gheorghe și Sfinții Martiri Brâncoveni, va avea loc miercuri, 16 august 2017, ora 19.00, în Curtea de onoare a Palatului. Intrarea liberă.

 

Nikodimos-Kabarnos

 

http://basilica.ro/eveniment-dedicat-sfintilor-brancoveni-protopsaltul-nikodimos-kabarnos-va-concerta-la-palatul-mogosoaia/

Părintele Constantin Galeriu

“Au trecut 14 ani de la mutarea la cele veşnice a părintelui Constantin Galeriu. Dragostea sa neasemuită de Dumnezeu şi de aproapele, cuvântul plin de înţelepciune şi de mângâiere, viaţa trăită pe deplin întru Hristos, nu pot fi date nicicum uitării…”

Portret în pix, coală A4

albastru de... mai departe

parintele-constantin-galeriu

“Înainte de a-ţi da crucea pe care o duci, Dumnezeu a privit-o cu ochii Săi cei preafrumoşi, a examinat-o cu raţiunea Sa dumnezeiască, a verificat-o cu dreapta Sa neajunsă, a încălzit-o în inima Sa cea plină de iubire, a cântărit-o cu mâinile Sale pline de afecţiune, ca nu cumva să fie mai grea decât o poţi duce. Şi după ce a măsurat curajul tău, a binecuvântat-o şi ţi-a pus-o pe umeri. Deci o poţi duce! Ţine-o bine şi urcă pe Golgota spre Înviere!”                Părintele Constantin Galeriu – 13 ani de la trecerea la Domnul! – Veșnică pomenire!

View original post